FÉLIX MILLET: UN HÍBRID ENTRE EXTRATERRESTRE I ÈSSER HUMÀ

Estándar

I jo em pregunto: D’on ha sortit Félix Millet? Realment és un humà? O es un híbrid entre extraterrestre i persona? Ahir el jutge que porta el “Cas Palau de la Música”, Josep Maria Pijuan, juntament amb cinc cotxes amb Mossos vestits de paisà van escorcollar el seu domicili, d’on es van emportar 43.000 euros en metàl•lic, uns 25 quadres i 5 escultures i només va saber dir: “M’han deixat les parets de casa blanques”.

El cas de l’ex president del Palau és de traca… de traca de festa major… però d’aquestes finals, de tancament. Com és possible que l’únic que l’importi de tot plegat és que les parets de casa seva estiguin ara blanques? Els mitjans expliquen que dits quadres sembla que són propietat de la seva esposa, Marta Vallès, i que si es demostra la titularitat de les pintures seran retornades a la seva propietària. Molt bé no? I els diners del Palau? També seran retornats a la institució?

Mentre era redactora de successos a Onda Cero vaig viure de molt a prop les peripècies d’aquest home i les seves visites a la Ciutat de la Justícia i no em fa cap pena. És més, crec que té tanta barra que si fos filla seva no podria mirar-lo a la cara de la vergonya. Probablement en aquests mateixos moments estigui a la seva casa de l’Ametlla del Vallès, sí si… la de les parets blanques, estirat en una hamaca amb un gintònic a la mà i fumant-se un puro. Això és riure’s de la vida, això és riure’s de tothom. Pagaria per veure’l a ell, a la seva dona, a la seva ex mà dreta Jordi Montull, i la filla d’aquest últim, Gemma Montull, tots plegats, en roba interior, emmanillats, i amb una bossa de plàstic amb el DNI i la cartera. I això no és crueltat, crueltat és el saqueig de diners públics que ha fet aquesta colla de vividors que haurien de ser expulsats de Catalunya.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s