PUNYALADA TRAPERA

Estándar

La següent notícia m’ha portat a reflexionar una estona: ‘Dona un ronyó a la seva cap, que després l’acomiada per problemes de salut’.

mujer-dona-rinon-jefa-posteriormente-despide.html

La història no te desperdici. Els fets van passar als Estats Units. Una treballadora d’un concessionari de cotxes de Long Island va oferir-li a la seva cap el seu propi ronyó quan es va assabentar que patia una malaltia molt greu i necessitava aquest òrgan. El que no sabia és que aquest gest de generositat li sortiria molt i molt car. Evidentment que la seva superior va acceptar aquest bondadós gest però no va correspondre com hagués tocat.

Al poc temps de l’operació, la donant va començar a patir forts dolors a les cames i a patir problemes digestius i va haver de demanar la baixa per poder fer repòs a casa. Doncs bé, no havia passat ni una setmana quan la cap, ja amb el seu ronyó, la va trucar per preguntar-li què feia sense anar a treballar, que els demés pensarien que la tractava de manera especial. Poc després la va traslladar a un punt de venda de l’empresa situat en un perillós barri cosa que va portar a la donant a caure en una depressió. Finalment, la dona va ser acomiadada per la seva cap.

La única conclusió que es pot treure de tot plegat és que malauradament gent sense escrúpols hi ha a tot arreu i aquesta és la pitjor de les malalties. El tema va molt més enllà d’una relació empresarial. No tenir en compte els gestos d’estima dels demés i mirar-se el propi melic és la màxima condemna a la infelicitat. Cal pensar conscientment a amb qui aboquem la nostra generositat.

Acerca de fanipino

Soy comunicadora de vocación y profesión. Estudié periodismo en la Universitat Autònoma de Barcelona y me especialicé en relaciones públicas y gabinetes de comunicación. También he realizado cursos en Community Managment. Actualmente llevo la sección de sociedad en Onda Cero Catalunya donde también he editado y presentado informativos durante dos temporadas. Para mí cada día es una hoja en blanco que cada uno escribe de la manera que elige. Vivir de manera positiva y sonreír siempre son para mi las claves del éxito.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s