PROPOSTA CULTURAL DE DIVENDRES: EL CAFÉ DE LA LUNA

Estándar

Aquesta tarda El Corte Inglés del Portal de l’Àngel acosta als amants de la lectura el llibre El Café de la Luna, de María Dolores García Pastor. La cita és a les 19.00h. Un inici molt agradable del cap de setmana. A la presentació, a càrrec de l’escriptor i crític literari, Sergi Bellver, l’autora explicarà tots els secrets de la seva obra.

A la novel•la es parla dels sentiments bàsics de l’ésser humà: la nostàlgia, l’amor o els somnis. El Café de la Luna s’ubica en el que va ser una casa de cites a l’antiga Barcino per convertir-se en una casa senyorial en què el seu propietari va viure una apassionada història d’amor i finalment en un cafè per on passen escriptors, actors, floristes, entre d’altres. La narració s’estructura en vuit relats. Històries aparentment independents que s’entrellacen entre elles i tenen com a punt d’unió El Café de la Luna. Una novel•la que em transmet molt bones vibracions i que penso tenir entre les meves mans aquesta mateixa tarda durant la presentació. Les seves pàgines m’acompanyaran durant unes quantes tardes i estic convençuda que no em deixarà indiferent.

Acerca de fanipino

Soy comunicadora de vocación y profesión. Estudié periodismo en la Universitat Autònoma de Barcelona y me especialicé en relaciones públicas y gabinetes de comunicación. También he realizado cursos en Community Managment. Actualmente llevo la sección de sociedad en Onda Cero Catalunya donde también he editado y presentado informativos durante dos temporadas. Para mí cada día es una hoja en blanco que cada uno escribe de la manera que elige. Vivir de manera positiva y sonreír siempre son para mi las claves del éxito.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s