VINCLES QUE DE VEGADES ES CONFONEN

Estándar

En aquesta societat hi ha alguna cosa que no va bé, que trontolla. Entre nosaltres hi ha individus violents i desequilibrats que són capaços de matar familiars, gent de la seva mateixa sang. Els casos proliferen i les víctimes augmenten moltes vegades sense que es pugui fer res per salvar cap vida. Aquest dissabte un Mosso d’Esquadra es va veure obligat a disparar un home, al qual va matar, perquè se li va tirar a sobre amb un matxet de grans dimensions i amenaçava també amb matar al seu fill, assegurant que ningú sortiria viu del pis on es trobaven.

El capítol que més em sorprèn d’aquesta grotesca història és el testimoni dels familiars del violent home, Antonio Tirado, ja que el defensen. Asseguren que en cap moment van sentir que proferís cap amenaça contra el nen i que el que intentava era impedir que se l’emportessin. Una de les nebodes d’aquest individu al.lega també que la policia no li va deixar parlar amb el seu tiet per fer-lo entrar en raó.

Doncs senyors, així anem. Penso que si un agent ha disparat un home és per motius de pes. Un s’ha de defensar quan pocs mil.límetres el separen de la vida i la mort. També crec que les famílies d’aquest tipus de personatges, que no mereixen ni ser reconeguts com a tal, haurien d’intentar fer-los entrar en raó molt abans, no quan tot plegat es troba en el límit entre la terra i el cel. No m’entra al cap com és possible que es puguin defensar determinades actituds. Suposo que ha estat així perquè no hi ha hagut víctimes innocents que lamentar. Les coses haurien estat molt diferents si avui s’estigués celebrant el funeral del Mosso o el nen.

517126-els-mossos-en-el-cas-dolot-tret-en-legitima-defensa.html

Anuncios

Acerca de fanipino

Soy comunicadora de vocación y profesión. Estudié periodismo en la Universitat Autònoma de Barcelona y me especialicé en relaciones públicas y gabinetes de comunicación. También he realizado cursos en Community Managment. Actualmente llevo la sección de sociedad en Onda Cero Catalunya donde también he editado y presentado informativos durante dos temporadas. Para mí cada día es una hoja en blanco que cada uno escribe de la manera que elige. Vivir de manera positiva y sonreír siempre son para mi las claves del éxito.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s