FOCS QUE CREMEN LA MEVA TERRA… LLÀGRIMES QUE CREMEN ELS MEUS ULLS

Estándar

Avui m’he llevat trista… no sabia si les imatges que em venien al cap eren reals o eren fruit de la neguitosa nit que he passat. La llàstima és que tot es veritat…ha passat… hores d’ara continuen descontrolats tres dels focs del Pirineu que ja han cremat prop de mil hectàrees.

El titular que més m’esvera és que l’incendi més preocupant és el del Pont de Suert, a l’Alta Ribagorça, les meves terres, una part de la meva vida.

Envio els meus ànims i el meu suport a tots aquells companys que s’estan deixant la pell per què un territori que estimem, que portem dins del cor i on em viscut moments únics pugui conservar part de la seva màgia. A totes aquelles persones que lluiten sense aturar-se per què uns paratges de pel.lícula no quedin en el no res…

De moment, aquest matí ja s’han incorporat quatre avions i cinc helicòpters a les tasques d’extinció.

Anuncios

Acerca de fanipino

Soy comunicadora de vocación y profesión. Estudié periodismo en la Universitat Autònoma de Barcelona y me especialicé en relaciones públicas y gabinetes de comunicación. También he realizado cursos en Community Managment. Actualmente llevo la sección de sociedad en Onda Cero Catalunya donde también he editado y presentado informativos durante dos temporadas. Para mí cada día es una hoja en blanco que cada uno escribe de la manera que elige. Vivir de manera positiva y sonreír siempre son para mi las claves del éxito.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s