A RASQUERA…. CÀNNABIS

Estándar

Sembla que els veïns de Rasquera han pensat en una ingeniosa i riallera forma de plantar cara a l’atur. Es tracta d’una iniciativa privada amb el segell de l’Associació Barcelonina cannàbica d’Autoconsum per cultivar la planta del riure en quantitats industrials i generar així una quarantena de llocs de treball.

Desprès d’haver presentat el projecte avalat per un informe que n’acredita la viabilitat jurídica, tècnica i econòmica, els impulsors destaquen en negreta l’escletxa legal que permet el consum individual e intransferible. Doncs bé, el plenari d’aquest municipi de Ribera d’Ebre ja ho ha acceptat i els habitants es freguen les mans tant per la jornada de feina que molts aconseguiran com per la felicitat que s’extendrà pels carrers del poble.

El coordinador jurídic de la iniciativa, Martí Cànaves, cognom que no té res a veure amb la substància que pretén cultivar, defensa el bon ús del seu hortet perquè serà per la suma de consums individuals. Davant d’aquest fet el departament d’Interior ha activat les sirenes i les alarmes i avisa que durà el projecte als tribunals. I és que mai se sap en quines condicions es trobaran als ciutadans si tot plegat tira endavant.

Consumir aquesta substància per les seves qualitats medicinals és correcte però la meva pregunta és: Perquè una plantació de cànnabis i no d’una altra fruita, hortalissa o verdura per evitar així la polèmica i els entrebancs respecte la seva legalitat?

Anuncios

Acerca de fanipino

Soy comunicadora de vocación y profesión. Estudié periodismo en la Universitat Autònoma de Barcelona y me especialicé en relaciones públicas y gabinetes de comunicación. También he realizado cursos en Community Managment. Actualmente llevo la sección de sociedad en Onda Cero Catalunya donde también he editado y presentado informativos durante dos temporadas. Para mí cada día es una hoja en blanco que cada uno escribe de la manera que elige. Vivir de manera positiva y sonreír siempre son para mi las claves del éxito.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s