‘LA TEORIA DE L’IMBÈCIL’ D’EN PEP PRIETO MIR

Estándar

Teoria de l'imbècil d'en Pep Prieto Mir

Ja fa dies que ‘La Teoria de l’imbècil’ d’en Pep Prieto Mir, un apreciat company de professió, roda per les llibreries catalanes editada per Curbet Edicions. Jo vaig tenir el privilegi de llegir la novel•la quan encara s’estava coent al forn i no em va deixar indiferent sinó tot el contrari. La recordo amb certa estima pels personatges directes i peculiars, així com per la trama relacionada amb la cerca de la felicitat i com la determinada gestió d’un superpoder pot canviar el teu destí i en definitiva la teva vida.

Un cop gaudides les 108 planes d’aquesta obra crec que el segell Pep Prieto queda impregnat amb el llenguatge proper, real i a vegades fins i tot vulgar però autèntic amb què expressa situacions tals com despertar-se i anar a la feina, lligar a la boda d’un amic, o trucar-se un diumenge a la nit amb la seva companya de feina predilecta. Crec també que és molt seva la manera de fer que diverses històries dispars i plenes d’aventures desemboquin en el mateix punt.

La història lliga dues vides, la d’en Joan Garcia i l’Alexandra Riu, periodistes que coincideixen per feina al Parlament i que acaben abocats a una situació extrema. La novel•la comença en el mateix punt en què acaba, tot i que a les darreres pàgines entens aquella imatge que al principi t’havia semblat tant grotesca i que t’havia generat una necessitat imminent de conèixer els per qués.

Ara que sembla que ja arribat la primavera, aquest thriler àgil, trepidant i proper pot ser un fantàstic acompanyant per passar una tarda a l’aire lliure ben entretinguda.

Anuncios

Acerca de fanipino

Soy comunicadora de vocación y profesión. Estudié periodismo en la Universitat Autònoma de Barcelona y me especialicé en relaciones públicas y gabinetes de comunicación. También he realizado cursos en Community Managment. Actualmente llevo la sección de sociedad en Onda Cero Catalunya donde también he editado y presentado informativos durante dos temporadas. Para mí cada día es una hoja en blanco que cada uno escribe de la manera que elige. Vivir de manera positiva y sonreír siempre son para mi las claves del éxito.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s