LA RERAGUARDA DEL MOBILE

Estándar

La reraguarda del Mobile

Desprès d’uns dies de descans avui parlo de Barcelona… no podria estar-me de fer-ho. La ciutat està de gala i aquests dies en qualsevol raconet del món se’n parla. El Mobile World Congres aplega empresaris, professionals, operadores i consumidors d’arreu per donar a conèixer de prop les darreres novetats tecnològiques de l’àmbit de la telefonia mòbil. Es presenten vies de pagament a través del teu aparell, aplicacions relacionades amb el sector sanitari o l’entreteniment… així com els darrers ‘pepinos’ en el món del mòbil.

Però a banda de tanta tecnologia i tanta innovació acaba sortint a la llum un dels altres punts forts de la capital catalana molt més tradicional que els smartphones, els Iphones o les Blackberries: el negoci sexual. Em crida l’atenció un subapartat del Periódico de Catalunya titulat: Fullets de prostitució davant de la fira. Explica que a l’entrada de Fira de Barcelona uns quants joves repartien ahir paperetes amb anuncis pujadets de to. Alguns d’aquests fullets anaven camuflats com a trobades d’experts en telefonia en què els assistents tenien dret a “entrevistes especials” amb dones.

Doncs bé, sembla que un cop amagades les prostitutes de les rambles pels estrets carrers que envolten la Catedral o el Mercat de la Boqueria, així com a les estacions de metro properes, Barcelona ja està neta als ulls del món perquè el que s’anuncia de manera abstracta i es fa de portes cap endins queda a casa, en la intimitat de cadascú…

Anuncios

Acerca de fanipino

Soy comunicadora de vocación y profesión. Estudié periodismo en la Universitat Autònoma de Barcelona y me especialicé en relaciones públicas y gabinetes de comunicación. También he realizado cursos en Community Managment. Actualmente llevo la sección de sociedad en Onda Cero Catalunya donde también he editado y presentado informativos durante dos temporadas. Para mí cada día es una hoja en blanco que cada uno escribe de la manera que elige. Vivir de manera positiva y sonreír siempre son para mi las claves del éxito.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s